BURSLAR
Anasayfa / Burslar

Burslar

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı için verilmesi planlanan bursların başvuruları, 15 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında web sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Bu tarihler haricinde burs başvurusu kabul edilmeyecektir.

Web sitemiz haricinde kesinlikle başvuru kabul edilmeyecek olup, posta vs yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.Eski bursiyerlerimizin de başvuru yapması gerekmektedir.

İlgi gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür eder, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı dileriz.