01.08.2015 2015-2016 Yılı Burs Başvuruları!
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Dönemi burs başvuruları 15 - 30 Eylül tarihleri arasında web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu
26.09.2014 ANK Vakfı Aday Listesi!
Vakfımızın kesinleşmemiş Mütevelli Heyet adayları açıklanmıştır (http://www.ankvakfi.org/secim.php?sayfa=adaylistesi). Bu adayların başvurularına geçerli sebeple itiraz etmek isteyenlerin itiraz dilekçelerini 29.09.2014 saat:17:00'ye kadar Vakfımıza göndermeleri gerekmektedir.
Kurucumuzdan
Anasayfa / Hakkımızda / Kurucumuzdan
Şahsım adına geride kalan yarım asır boyunca iş hayatının ötesinde de halkımıza hizmet edebilme arzusu hissettim. Yaşadığım ülkeye ve insanımıza karşı sorumluluklarımı yerine getirmek; eğitim, kültür, sağlık ve sanat gibi alanlarda  katkı sağlamak benim için en büyük mutluluk oldu.

Kurucumuzdan

10 Ekim 1958 yılında Konya'da Selçuk Ecza Deposu'nu kurmamızdan bugüne geçen sürede; "Güven, Denge ve İstikrar" ilkelerinden asla ödün vermeden, doğru bildiğimiz yolda kararlı bir şekilde ticari hayatımızda ilerlemeyi sürdürüyoruz. Bizler, dünden bugüne iş hayatında elde ettiğimiz tecrübe ve çevremizden gördüğümüz takdirden cesaret alarak, daha nice yıllar tüm halkımıza hizmetlerimizi ulaştırmaya ve gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Şahsım adına geride kalan yarım asır boyunca iş hayatının ötesinde de halkımıza hizmet edebilme arzusu hissettim. Yaşadığım ülkeye ve insanımıza karşı sorumluluklarımı yerine getirmek; eğitim, kültür, sağlık ve sanat gibi alanlarda katkı sağlamak benim için en büyük mutluluk oldu. Bu doğrultuda da önceliği her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine verdim. Her birini kendi çocuklarımmış gibi sevdiğim değerli öğrencilerimizin en iyi şartlarda okuyup kendilerini geliştirmelerini ve vatanlarına faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlama hedefiyle elimden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştım.

Yıllar içinde, inşa ettiğimiz ya da çeşitli şekillerde destek verdiğimiz eğitim kurumlarından karne veya diploma alan çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzlerinde gördüğüm mutluluk, benim için ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin en önemli göstergesi ve yepyeni projeler üretmek için güçlü bir motivasyon niteliğindeydi. En büyük arzularımdan biri de bir vakıf kurarak, başta eğitim, sağlık, kültür olmak üzere ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek ve ülkemize hizmet etmekti. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'nın kuruluşuyla ülkemizin geleceğine yapacağımız katkılar vakıf çatısı altında artarak devam edecektir.

Sevgi ve Saygılarımla;

Ahmet Keleşoğlu