Varlık Amaçlarımız
Anasayfa / Hakkımızda / Varlık Amaçlarımız

Varlık Amaçlarımız

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'nın kuruluş ve varlık amaçlarını şunlar oluşturmaktadır:

"Üretim, hizmet ve ticaret alanlarında ülke ekonomisine yararlı olacak teknik araştırma ve geliştirmeler yapmak; vakfın malvarlığının sürdürülmesini ve gelişmesini sağlayarak, elde edilecek gelirlerle devletin kamu hizmeti yükünü azaltıcı düzeyde, insan kaynaklarının yerinde kullanılması ve değerlendirilmesine ilişkin bilim, eğitim-öğretim ve kültür-sanat hizmetleri sunmak; insan ve çevre yararına hayır, yardım ve katkılarda bulunmak."