01.08.2015 2015-2016 Yılı Burs Başvuruları!
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Dönemi burs başvuruları 15 - 30 Eylül tarihleri arasında web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu
26.09.2014 ANK Vakfı Aday Listesi!
Vakfımızın kesinleşmemiş Mütevelli Heyet adayları açıklanmıştır (http://www.ankvakfi.org/secim.php?sayfa=adaylistesi). Bu adayların başvurularına geçerli sebeple itiraz etmek isteyenlerin itiraz dilekçelerini 29.09.2014 saat:17:00'ye kadar Vakfımıza göndermeleri gerekmektedir.
Varlık Amaçlarımız
Anasayfa / Hakkımızda / Varlık Amaçlarımız

Varlık Amaçlarımız

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'nın kuruluş ve varlık amaçlarını şunlar oluşturmaktadır:

"Üretim, hizmet ve ticaret alanlarında ülke ekonomisine yararlı olacak teknik araştırma ve geliştirmeler yapmak; vakfın malvarlığının sürdürülmesini ve gelişmesini sağlayarak, elde edilecek gelirlerle devletin kamu hizmeti yükünü azaltıcı düzeyde, insan kaynaklarının yerinde kullanılması ve değerlendirilmesine ilişkin bilim, eğitim-öğretim ve kültür-sanat hizmetleri sunmak; insan ve çevre yararına hayır, yardım ve katkılarda bulunmak."