26.08.2017 Dr. Ahmet Keleşoğlu'nu Anma Paneli
Yer: Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi - Halk Eğitim Merkezi Nezahat Ahmet Keleşoğlu Konferans Salonu. Susaklı Mah. Cumhuriyet Cad. No:120 Ermenek/ KARAMAN   devamı >>
18.07.2017 2017-2018 Burs Başvuruları!
2017-2018 eğitim dönemi burs başvuruları 15-30 eylül 2017 tarihleri arasında Web sitemiz üzerinden yapılacaktır.
14.01.2015 Acımız Büyük
Tüm çalışanlarının ve vakfettiği okullarda okuyan tüm çocukların şefkatli babası, hayat arkadaşı Sayın Nezahat Keleşoğlu'nun can yoldaşı,kadim dostlukların vakur ağabeyi.. devamı >>
ÖDÜLLER
Anasayfa / Ödüller

Ödüller

Sosyal sorumluluk faaliyetlerine büyük önem veren Ahmet Keleşoğlu, iş hayatında kazandığı başarıların yanı sıra eğitimden sağlığa, kültürden spora hemen hemen her alanda ülkesine sunduğu hizmetler nedeniyle büyük takdir toplamaktadır.

Bu takdirin birer simgesi olarak Ahmet Keleşoğlu yıllar içinde farklı kişi ve kurumlardan pek çok ödül almıştır. Devletin her kademesinden, bakanlıklardan, il ve ilçe yönetimlerinden, sağlık başta olmak üzere sektör temsilcilerinden ve çeşitli eğitim kurumlarından sunulan bu ödüller, Ahmet Keleşoğlu'nu yepyeni sosyal sorumluluk projeleri üretmek için her zaman daha fazla motive etmiştir.

Özellikle yaptırdığı, yapımına katkıda bulunduğu ya da çeşitli şekillerde destek olduğu eğitim kurumları ve ihtiyacı olan öğrencilere sağladığı burs imkanları ile Türk Milli Eğitimi'ne yaptığı büyük katkılar, Ahmet Keleşoğlu'nun bu ödüllerin büyük bir kısmına layık görülmesinin ana sebebidir.

Eğitim, sağlık ve kültür alanındaki hizmet ve katkıları dolayısıyla TBMM Divanı kararı ile kendisine Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Köksal Toptan tarafından sunulan "Üstün Hizmet Ödülü" aldığı tüm ödüller içinde Ahmet Keleşoğlu için apayrı bir öneme sahiptir.

Bu anlamlı ödül dışında yıllar içinde kendisine sunulan başlıca ödüller şunlardır: