26.08.2017 Dr. Ahmet Keleşoğlu'nu Anma Paneli
Yer: Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi - Halk Eğitim Merkezi Nezahat Ahmet Keleşoğlu Konferans Salonu. Susaklı Mah. Cumhuriyet Cad. No:120 Ermenek/ KARAMAN   devamı >>
18.07.2017 2017-2018 Burs Başvuruları!
2017-2018 eğitim dönemi burs başvuruları 15-30 eylül 2017 tarihleri arasında Web sitemiz üzerinden yapılacaktır.
14.01.2015 Acımız Büyük
Tüm çalışanlarının ve vakfettiği okullarda okuyan tüm çocukların şefkatli babası, hayat arkadaşı Sayın Nezahat Keleşoğlu'nun can yoldaşı,kadim dostlukların vakur ağabeyi.. devamı >>
Seçimde Uygulanacak Kurallar
Anasayfa / Seçim / Seçim

Adaylık Başvurusu

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Mütevelli Heyet seçimlerinde aday olmak isteyenlerin, Merkez Seçim Kurulu Başkanlığı’na en geç 22.09.2017 günü saat 17:00'ye kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.  Yazılı olarak yapılması gereken başvuruların ekinde, nüfus cüzdan fotokopisi ve sabıka kaydının bulunması gerekmektedir.

Başvuru dilekçesinin örneği sitemizde mevcuttur. İndirmek İçin Tıklayınız

Not 1: Başvuruların 22.09.2017 günü saat 17:00'ye kadar Merkez Seçim Kurulu’na ulaşmış olması gerekmektedir

Not 2: www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile alınacak sabıka kayıtları kabul edilmektedir.

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı

Merkez Seçim Kurulu